Over ons

Met onze trekkers en semi /dieplader kunnen wij alle mogelijke transporten uitvoeren.  Van zelfrijdend materiaal tot materiaal wat met een kraan geladen moet worden,  het gehele pakket kunnen wij voor u verzorgen.

Ons matriaal is voorzien van hulpmiddelen waarmee we de werkzaamheden zo eenvoudig mogelijk kunnen uitvoeren, o.a. rijplaten wielkuilen en verbreding over de gehele lengte van de laadvloer en ook de ophanging van de oprijplaten is te verbreden. Tevens voorzien van een zware lier om zodoende machines, aanhangwagens, auto’s en stacaravans ect. erop te kunnen lieren. Ook voor het plaatsen en stellen van uw caravan/chalet bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast zijn wij voorzien van de standaard jaar ontheffingen voor exceptioneel vervoer  in binnen- en buitenland. Tevens verzorgen wij ook de benodigde ontheffingen en eventuele begeleiding voor de daarbuiten vallende afmetingen .

Door onze 25-jarige ervaring in het exceptioneel transport kunnen wij hoogwaardige kwaliteit en een  goede service bieden. Hierdoor  is uw product bij ons in betrouwbare handen.